darilapomeri.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani darilapomeri.si:pogoji poslovanja

© dizajn reb.si
® ™ darilapomeri.si - vse pravice pridržane

Skodelica s tiskom po želji


Skodelica klasična, v notranjosti barvna, višina 95 mm in premer 82 mm. Prostor za tisk 210 x 85 mm. Pakirana je posamezno v belih škatlicah. Lahko se pomiva v pomivalnem stroju. Na skodelico vam natisnemo karkoli po vaših željah, naprimer vašo lastno fotografijo ali napis, lahko pa tudi povprašate in vam pomagamo pri izbiri. Skodelice so super darilo za razne obletnice, osebna darila, poslovna darila, kot tudi za darila svatom ob poroki. Predlog vašega tiska nam pošljite na mail info@darilapomeri.si. Rok dobave je 1-2 delovna dneva, za artikle iz zaloge. Cena je za navedeni artikel s tiskom po želji. PTT v ceni ni zajet.

darilapomeri.siTRGOVINA

Brezplačna dostava pri večjem naročilu

TRGOVINA

Skodelica s tiskom po želji

Skodelica klasična, v notranjosti barvna, višina 95 mm in premer 82 mm. Prostor za tisk 210 x 85 mm. Pakirana je posamezno v belih škatlicah. Lahko se pomiva v pomivalnem stroju.
Na skodelico vam natisnemo karkoli po vaših željah, naprimer vašo lastno fotografijo ali napis, lahko pa tudi povprašate in vam pomagamo pri izbiri. Skodelice so super darilo za razne obletnice, osebna darila, poslovna darila, kot tudi za darila svatom ob poroki.
Predlog vašega tiska nam pošljite na mail info@darilapomeri.si. Rok dobave je 1-2 delovna dneva, za artikle iz zaloge.
Cena je za navedeni artikel s tiskom po želji. PTT v ceni ni zajet.

6,00( - 5% ) 5,70 €


Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!TRGOVINA