darilapomeri.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani darilapomeri.si:pogoji poslovanja

© dizajn reb.si
® ™ darilapomeri.si - vse pravice pridržane

PESTER IZBOR PERSONALIZIRANIH IZDELKOV. IZDELAMO TUDI ŽE SAMO EN KOS PO NAROČILU. ZA VEČJE KOLIČINE ALI ZA PODJETJA NAS KONTAKTIRAJTE.


Velik izbor personaliziranih izdelkov, majic, skodelic, ter veliko ostalih izdelkov po meri za vas. Izdelki za vaše dogodke - zabava, fantovščina, dekliščina, team building, matura, valeta, rojstni dan, obletnico ali kar tako za lepši dan. Naše izdelke lahko naročite tudi samo po en kos.

Nudimo pa tudi izdelavo foto daril oziroma personaliziranih artiklov


TRGOVINAPoleg personaliziranih daril in daril za razne priložnosti, izdelujemo tudi darila iz Idrijske čipke po naročilu. To so posebna darila za posebne ljudi in priložnosti. Čipka je najlepše in najbolj avtohtono slovensko darilo. Čipko vam tudi uokvirimo ali kako drugače ukomponiramo v izdelek. Seveda se tudi tukaj prilagajamo željam stranke.

PONUDBA

V manjših nakladah izdelujemo tudi voščilnice , vabila, vizitke, zgibanke in ostale artikle digitalnega tiska. Če pa iščete kaj prav posebnega in še niste zasledili ali pač ne najdete, nam sporočite izdelek »po meri« oziroma »darilopomeri« se ga vam bomo potrudili izdelati ali ga za vas poiskati.

Naše storitve vključujejo tako fotografiranje in snemanje, kot izdelavo fotografij in posnetkov za  končno želeno uporabo (fotografije za v okvir, album, foto knjige, tisk fotografij na predmete , fotografije za dokumente , žalne fotografije, promocijski filmčki, poroke, valete, birme, obhajila,.... ). To si lahko ogledate tudi na naši spletni strani www.fotoinvideo.com

Nudimo pa tudi izdelavo foto daril oziroma personaliziranih artiklov, kot so lončki, majice, predpasniki, puzzle, razni leseni izdelki – lahko tudi s fotografijo, vzglavniki, magnetki, avtosenčnik, hranilnik, ura, podloge za miško, in seveda ob koncu leta tudi personalizirane koledarje, za katere vas v našem studiu lahko tudi fotografiramo ...

darilapomeri.si
PONUDBAPONUDBA

Na novo ustvarjena spletna trgovinica, vam nudi pester izbor izdelkov s področja fotografije, promocijskih izdelkov ter personaliziranih daril, oziroma daril po meri, kot vam pove že ime trgovinice.

Popolnoma vsak izdelek vam naredimo po meri, zato tudi nimamo programov za naročanje in oblikovanje fotoknjig, skodelic, majic in ostalih izdelkov, ker se res hočemo posvetiti vsakemu kupcu, oziroma obiskovalcu trgovinice individualno.

NHM foto in video storitve in darila po meri kontakt

darilapomeri.si

Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

NHM foto in video storitve, darila po meri, Janez Matjašec s.p.

Štajngrob 39, 8297 Šentjanž

Davčna št.: 69453969

041-352-401

Pon-Čet 08:00-18:00

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec

Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

darilapomeri.si

×
d

LIST

Izpolnite vsa polja!!

podatki za pošiljanje

 

podatki za račun

Izberite način plačila


Notice: Undefined variable: GLS in /home/rebsi/darilapomeri.si/shopINDEX.php on line 36

eur

eur

eur

eur

Preberite si pogoje poslovanja na strani darilapomeri.si: pogoji poslovanja

Račun vam bomo izdali v pisni obliki ob prejemu naročila.

darilapomeri.si omogoča spletno trgovino na območju RS

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila), to je, ko svoj nakup potrdi s klikom na »Zaključi nakup«.